Banners drukken

Het drukken van een banner of spandoek kan bij reclame-spandoeken.be met eender welke opdruk. Ook uw persoonlijke bedrukking kunnen we dus perfect op een banner of spandoek drukken.

 

Alles start met een offerteaanvraag voor uw spandoek of banner. Dit kan via tal van verschillende kanalen (telefoon, mail, bezoek aan onze kantoren, formulieren op de site,…), echter maakten we het u eenvoudig met een gedetailleerd en uitgebreid offerteformulier op deze site.

 

Indien onze prijzen voor het drukken van uw banner of spandoek u bevallen, en wij zijn ervan overtuigd dat dit zo zal zijn, volstaat het om deze offerte te bevestigen om uw bestelling in productie in te plannen.

 

U levert de te drukken bestanden aan, en onze grafische dienst ziet na als deze volstaan voor een kwalitatieve opdruk  (ook ontwerp in regie door onze grafische dienst is mogelijk, neem gerust contact op voor een offerte op maat!). 

 

Hierna bezorgen wij u een digitale drukproef via mail, na uw “goed voor druk” wordt uw gedrukte banner binnen de 10 werkdagen geleverd (tijdens kantooruren)!

 

Help

Bijkomende info: