Prijzen buizenframe spandoeken

 

 

Prijzen van een buizenframe voor spandoeken zijn sterk afhankelijk van project tot project. Vandaar wordt dan ook steeds een vrijblijvende offerte op maat opgemaakt voor elk project.

Om prijzen voor een buizenframe met spandoek op te kunnen maken zijn een aantal zaken noodzakelijk om weten.

 

Allereerst zal uiteraard vooral de gewenste afmeting van het buizenframe (of van de spandoeken) de prijs bepalen. Logischerwijs zijn grotere buizenframes duurder dan kleinere frames.

 

Naast de afmeting is ook het gebruik/plaats van het buizenframe erg belangrijk. Betreft het buizenframe een frame voor bevestiging aan een gevel (of muur), of is het de bedoeling een vrijstaand buizenframe te plaatsen.

 

Bij een buizenframe met gevelbevestiging dienen we te weten indien het een volledig vlakke gevel betreft. Niet volledig vlakke gevels zijn gevels met uitsteeksel groter dan 5cm. Dit is belangrijk om dadelijk de juiste afstandhouders te voorzien. Indien u prijs wenst inclusief plaatsing door onze diensten, dienen we ook te weten als het buizenframe (onderkant van het frame) hoger dan 6m van de grond komt. Indien hoger dan 6m dienen we een hoogtewerker te voorzien.

 

Bij vrijstaande frames is de soort ondergrond of plaats waar het frame dient te komen erg belangrijk. Als het frame in/op losse grond wordt geplaatst (bijvoorbeeld in een voortuin of dergelijk) kunnen de staanders van het buizenframe in de grond worden gedreven. Als het frame op bijvoorbeeld asfalt of beton dient te komen, zijn er uiteraard eveneens oplossingen voorhanden. De hoogte van de grond tot de onderkant van het frame zal eveneens mee de prijs van het buizenframe bepalen. Bij vrijstaande buizenframes is er daarnaast nog de keuze om al dan niet met achterwaartse steunen (stekers) te werken.

 

Via de formulieren op deze site kunt u dadelijk al deze informatie gestructureerd doorgeven. Een van onze medewerkers bezorgt u daaropvolgend graag een vrijblijvende offerte op maat!

 

Help

Bijkomende info: