Kaders en frames voor spandoeken

Standaard buizenframe

Buizenframe met gevelbevestiging
Buizenframe met gevelbevestiging

 

Prijzen van een buizenframe voor spandoeken zijn sterk afhankelijk van project tot project. Vandaar wordt dan ook steeds een vrijblijvende offerte op maat opgemaakt voor elk project. 

 

 

Buizenframes worden gebruikt voor het mooi ophangen/opspannen van spandoeken.  Buizenframes kunnen aan gevels worden bevestigd, maar evengoed vrijstaand (met "onderstel").

 

 

Vrijstaand buizenframe
Vrijstaand buizenframe

Buizenframes zijn de meest klassieke oplossing indien u op zoekt bent naar een kader of frame voor een spandoek.

 

Doordat de spandoeken in buizenframes worden opgespannen met elastieken is het frame rondom rond steeds 12,5 cm groter dan het spandoek.  Vooral bij kleinere doeken/frames kan dit storend zijn.

 

Een vrijblijvende offerte voor spandoek met buizenframe kunt u hier bekomen.

 

 

 

Lijstkader

Lijstkader
Lijstkader

Een lijstkader heeft als voordeel dat de elastieken verborgen zitten achter een aluminium omlijsting van een 7tal centimeter.  

Hierdoor bekomt u een wat straker eindresultaat. Bovendien kan de alu omlijsting geleverd worden in eender welk RAL kleur!

 

Voor meer informatie, of een vrijblijvende offerte op maat kunt u steeds terecht bij onze medewerkers, ook via het offerteformulier.

 

 

 

 

Klopprofielkader

Klopprofielkader
klopprofielkader

Tenslotte is er nog het klopprofielkader. Dit bijzonder fraai kader maakt gebruik van een uniek systeem om het spandoek mooi op te spannen. Hierdoor is rondom rond een aluminium rand van slechts een 3tal centimeter zichtbaar, die eveneens in eender welk RAL kleur kan worden geleverd!

 

Via het offerteformulier kunt u een vrijblijvende offerte op maat bekomen.

 

 

 

 

Gevelbanier

Naast de kaders/frames kunnen wij u eveneens een inox bannersysteem met dubbelzijdig geprint spandoek aanbieden. Dit in diverse breedtes.

 

Vraag gerust meer info of een vrijblijvende offerte op maat!

 

 

Zie ook: Gevelreclame & Prijzen buizenframe spandoek

Help

Bijkomende info: